Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Wellness v Dominikánské republice

S rostoucím turistickým ruchem se v Dominikánské republice zvyšuje poptávka po dovolených, které zklidní a léčí mysl i tělo. Mnoho hotelů svým zákazníkům nabízí nejrůznější wellness terapie a ozdravné programy, samozřejmě tu ale fungují také samostatná specializovaná zařízení určená pouze k tomu, aby vám poskytla co nejkvalitnější služby a zpříjemnila váš pobyt v Karibiku, jak jen je to možné.

Turisté si mohou vybrat, zda chtějí svůj čas strávit v moderních a stylových budovách s terasami nebo v chatrčích podobných těm, které obývali původní obyvatelé ostrova a zažít si tak pravý tropický život se vším všudy.

Vůně kokosu či květin z hlubin deštného lesa vás bude provázet, zatímco si budete užívat masáží, jasmínových lázní či bahenních koupelí a budete moci hodit veškeré vaše starosti za hlavu. Trápí-li vás nějaké zdravotní problémy, mohou vám zde pomoci lymfatickými masážemi, aromaterapií, shiatsu či přikládáním horkých kamenů. Místní zde kombinují své znalosti předávané předky a poznatky moderní vědy, takže zcela jistě budete v povolaných rukou.

Zřejmě nejznámějším zařízením tohoto typu, které kombinuje lázně, holistickou medicínu a fitness je Jasmine Spa & Wellness Holistic Health, kde je možné si objednat jak jednodenní kůru tak i desetidenní a delší dovolenou. A nemusíte se bát, že byste se tu nudili, nejrůznější kůry je možné proložit hodinami tance, jógy, meditace, jízdy na koni apod.


 

Turistický průvodce Dominikánskou republikou !

Aktuální nabídka zájezdů do Dominikánské republiky



 

 
Tagy: , , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist